1
bootstrap carousel by WOWSlider.com v8.7
İLÇEMİZ - KAYMAKAMIMIZ


cObcjp 

      METİN DEMİREL     

Özgeçmiş 

 1970 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da, Lisans Eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde tamamlamıştır. İsteğe bağlı olarak Merkez Bankasında staj yapmış olup, Yüksek Lisansını Muğla Sıtkı KOÇMAN Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamlamıştır.

        2000 yılında Kırıkkale Kaymakam Adayı olarak göreve başlayarak, İl stajının ardından, Haymana Kaymakam Refikliği stajını bitirmiş, Mülkiye Teftiş Stajını tamamladıktan sonra Milli Güvenlik Akademisinde düzenlenen Kamu Diplomasi kursunu tamamlamıştır. Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Yabancı Diller Yüksek Okulu yabancı dil kursunun ardından 2 ay süre ile İngiltere (Londra) de bulunmuş olup, çeşitli kurs ve seminerler ile birlikte, Eskişehir (Beylikova), Adana (Pozantı), Samsun (Yakakent) İlçelerinde Kaymakam Vekilliği yaparak, 2004 yılında Trabzon (Hayrat) Kaymakamı olarak atanmıştır.
Siirt Aydınlar (Tillo), Afyon (Dazkırı), Muğla (Kavaklıdere), İzmir (Kiraz) İlçeleri Kaymakamlığı, Isparta Vali Yardımcılığı, Şanlıurfa (Siverek) Kaymakamlığı, Batman Vali Yardımcılığı, Siirt Vali Yardımcılığı, Eruh Kaymakamlığı, Muğla Vali Yardımcılığı, Yozgat (Boğazlıyan) Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuştur.

        Kaymakam Metin DEMİREL, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Çamlıdere Kaymakamlığına atanmış olup, 1 erkek evlat sahibidir.
 
        İdareciler dergisinde  yayınlanmış Terörle Mücadeleye yönelik bir makalesi, HSYK Yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığı, mobilya endüstrisi, 4483 sayılı kanuna yönelik tez çalışmaları bulunmaktadır.

                        

İLETİŞİM;

Tel : 0312 753 10 01 

Faks : 0312 753 11 81


Sosyal Medyadan Bizi Takip Edin
  
Tasarım ve Kodlama: kergisi